загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бабуся чотирьох онуків підкорила подіум: українка довела всьому світу, що вік - дурниця, якщо є мрія

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ларису Михальцову світанок слави і визнання зустрів після 60 років, але це тільки початок, як стверджує вона.

Її параметри - 90/65/90, зріст - 175 сантиметрів, вага - 55 кг і їй 66 років. По чарівній усмішці, граціозній ході і чудовому вигляду навіть важко здогадатися, що ця жінка має вже навіть правнуків.

Лариса Михальцова живе в селі Калинівка в Миколаєві, веде господарство разом з чоловіком, вирощує курей і садить город, але ще вона визнана однією з 100 найбільш впливових і надихаючих жінок, за версією BBC.

 
Лариса Михальцова

Про свій стрімкий, але пізній успіх вона розповідає з натхненням: "Коли мені було 63, я тимчасово підробляла в ресторані - грала на баяні. Я професійна баяністка і зараз навчаю цьому мистецтву дітей.  Тоді в ресторані на мене звернули увагу співробітниці одного журналу. Вони запропонували мені взяти участь у фотосесії, після якої мої фотографії були опубліковані на його сторінках. Далі були зйомки в інших журналах, а потім і показ мод у Франкфурті".

На питання про те, як їй вдається тримати себе в прекрасній фізичній формі вона відповіла, що її вірним помічником у цьому є баян.

"Баян важить 13 кілограм. Граю я кожен день години дві-три. Він є моїм незмінним тренажером. Та й їм я за одного, а працюю за трьох" - ділиться модель. Також вона впевнена, що потрібно тримати себе в формі завжди. В юності вона займалася гімнастикою і волейболом, потім захопилася з чоловіком великим тенісом, а зараз її пристрастю є танці.

Жінка стверджує, що не соромиться свого віку і з гордістю заявляє, що їй 66 років.

Також вона розповіла і про чоловіка, з яким познайомилася ще в школі, в 4 класі.

"Володимир був моїм першим фотографом, так як це було його головним захопленням. У 21 рік ми одружилися. Зараз у нас є дві дочки, четверо онуків і нещодавно у нас з'явився і правнук. Напередодні до мене звернувся в транспорті пасажир, починаючи зі слова "Дівчина...", я подякувала за комплімент і відповіла, що я вже навіть прабабуся" - зауважує Лариса.

Жінка стверджує, що її головним жттєвим принципом є те, що завжди потрібно розвивати самодисципліну, бути цілеспрямованою і обов'язково мріяти.

"Я завжди хотіла побувати в Парижі, пройтися по подіуму, недарма я часто чую від професіоналів слова "Ця модель має побачити Париж" 

 

Джерело:
До списку новин