загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як вберегтися від кишенькових злодіїв: поради від поліцейських

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Безпомилково визначити кишенькового злодія майже неможливо, вони практично нічим не виділяються з натовпу: звичайна зовнішність, непримітний одяг. Улюблені місця "щипачів" — ті, де збирається багато народу.

 Як злочинці обирають жертву

Найчастіше жертвами крадіїв стають жінки та люди похилого віку. Часто вони вистежують свою жертву, бачать як людина кладе в кишеню або сумку телефон або гаманець і стежать за ним. Якщо зловмисник орудує в транспорті, жертву зазвичай він вибирає ще на вулиці.

 Де орудують кишенькові злодії

Кишенькові злодії, як правило, люблять багатолюдні місця - це транспорт, особливо в час пік, вокзали, торгові центри, ринки.

 Як не стати жертвою "щипачів"

Уберегти свої гроші і речі від крадіжки досить легко. Кишенькові злодії беруть те, що найлегше дістати, тому не тримайте цінні речі у відкритих сумках і кишенях. Якщо ви дуже боїтеся за мобільний телефон або гаманець, то тримайте його в руках. Також ніколи не перераховуйте гроші в гаманці публічно

Якщо ви все ж стали жертвою кишенькового злодія, негайно телефонуйте в поліцію. Пам'ятайте, чим раніше ви повідомите про злочин, тим більше шансів впіймати зловмисника по гарячих слідах і повернути вкрадене.

Будьте пильні!

 

Джерело:
До списку новин