загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чому світ здається щасливішим, коли ви стаєте старшими

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У старості світ здається більш приємним місцем.

Усміхніться і світ усміхнеться разом з вами. Якщо вам здається, що світ посміхається вам, навіть коли це не так, тоді ви, ймовірно, насолоджуєтеся щасливою пенсією, пише британська газета The Times. Нове дослідження американських учених з Гарвардської Школи медичних досліджень показало, що з віком ми менше реагуємо на гнів і менше помічаємо негативне ставлення оточуючих. Як наслідок, навколишній світ поступово здається більш приємним місцем, навіть якщо це не так насправді.

"Ми все менше і менше відчуваємо гнів і страх, а також щастя", - сказала Лора Жермін з Гарвардської Школи меддосліджень. "З часом люди можуть просто дивитися на все позитивніше".

В її дослідженні, опублікованому в журналі "Експериментальна психологія: загальна", аналізувалася здатність людини розрізняти емоції. Майже 10 тисяч людей заповнили онлайн-тест, в якому їм дали пари згенерованих комп'ютером осіб, що виражають різні рівні гніву, страху або щастя. Вони повинні були сказати, на якій фотографії емоції сильніші.

Результати показали, що у людини є кілька різних етапів життя. З'ясувалося, що діти не в повній мірі розрізняють відтінки емоцій, а найгостріше реагують на емоції оточуючих підлітки і молоді люди до 30 років. Після 30 років здатність розпізнавати всі відтінки емоцій поступово знижується.

Вчені не знають причину цього явища, але зазначають, що, можливо, зниження реакції на оціночні судження оточуючих дійсно робить людей з віком спокійніше і щасливіше.

Відповідно до дослідження Київського міжнародного інституту соціології, люди старше 70 років втрачали віру в людей лише в 5% випадків.

 

До списку новин