загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Від літа кожен українець зможе піти до сімейного лікаря та отримати направлення на безкоштовну діагностику з онкозахворювань, - Супрун

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Направлення на безкоштовну діагностику з онкозахворювань можна буде отримати в сімейного лікаря.

Від літа 2019 року українці зможуть безкоштовно робити скринінгові дослідження щодо наявності онкологічних захворювань. Про це під час засідання уряду заявила виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.

"У гарантованому пакеті послуг первинної ланки є скринінгові тести на рак. Цього літа ми з урядом будемо розвивати програму "Безкоштовна діагностика", будуть додаткові тести щодо раннього виявлення", - розповіла вона.

За словами Супрун, від літа кожен українець зможе піти до свого сімейного лікаря і отримати направлення на безкоштовну діагностику з онкозахворювань.

Окрім цього, очільниця МОЗ зазначила, що нині в Україні дуже високий рівень смертності від онкозахворювань саме через пізню діагностику.

Починаючи з 2020 року, в Україні необхідно впровадити механізм гарантування фінансування лікування онкологічних захворювань, можливо, через державне страхування людей, які перебувають у зоні ризику, запропонував прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"Я вважаю, що принаймні з 2020 року треба впровадити механізм гарантування людині отримання всього фінансування на лікування, можливо, через механізм страхування, навіть державного страхування. Застрахувати кожного громадянина України, який у зоні ризику, від онкологічного захворювання", - сказав прем'єр на засіданні Кабінету міністрів у середу.

При цьому він зазначив, що це може зробити Національна служба здоров'я України.

"Треба знайти механізм, яким чином таких людей захистити. Час у нас є", - наголосив В.Гройсман.

 

Джерело:
До списку новин