загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Комунальні тарифи розрахують по-новому

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Тарифи на опалення розрахують на підставі собівартості ресурсу і витрат комунальних підприємств.

3 квітня Кабмін затвердив зміни в Порядок формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води.

Такі нові підходи до розрахунку комунальних тарифів були розроблені Мінрегіоном.

Відповідно до внесених змін, тарифи на послуги ЖКГ повинні розраховуватись на підставі економічно обґрунтованого рівня, який включає собівартість ресурсу (наприклад, газу або електроенергії) і витрати комунальних підприємств. Також тарифи можуть бути переглянуті кілька разів на рік.

Зазначається, що при розрахунку тарифів не можна враховувати поточні витрати на ремонт мереж або встановлення лічильників.

Очікується, що нові підходи до розрахунку тарифів посилять платіжну дисципліну споживачів. Однак чи позначаться вони на самій вартості комунальних послуг поки не зрозуміло.

 

Джерело:
До списку новин