загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

НКРЕКП запевняє українців, що опалення і газ у нас не по-європейськи дешеві

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, оприлюднила дані щодо вартості централізованого опалення в Україні та деяких країнах Європи.

Про це йдеться у повідомленні НКРЕКП у Facebook.

За даними нацрегулятора, середня вартість послуги централізованого опалення в Україні становить 1536 грн за ГКал.

У країнах ЄС, з якими НКРЕКП порівнює Україну, вартість зазначеної послуги така: Естонія - 2642 грн за ГКал, Латвія - 2206 грн за ГКал, Данія 2330 за ГКал грн, Чехія - 2848 грн за ГКал, Словаччина - 3283 грн за ГКал.

Нацрегулятор також публікує дані щодо вартості природного газу у країнах Східної Європи. Зокрема, у Молдові 1 кубометр газу коштує 8,46 грн, у Румунії - 10,69 грн, у Польщі - 14,09 грн, в Угорщині - 11,92 грн, у Словаччині - 14,22, у Чехії - 19,15 грн.

Як повідомлялося, уряд на минулому засіданні зобов'язав НАК "Нафтогаз України" продавати газ для населення і теплокомуненерго за ціною, що аналогічна ціні для промислових споживачів, але не вищою, ніж 8,55 грн за кубометр відповідно до покладених на Нафтогаз спеціальних обов'язків.

 

Джерело:
До списку новин