загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Моркв'яна паска з білим шоколадом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Паска дуже смачна, в міру солодка. Шоколад повністю розходиться і надає додатковий смак  і аромат.

Інгредієнти на 4 невеликих паочкис d=9 см (або на дві великих d=14 см): 

Молоко - 100 г 
Сухі дріжджі - 6 г (або свіжі дріжджі - 18 г) 
Мед - 5 г 
Яйця С1 - 2 штуки 
Жовтки - 2 штуки 
Розтоплене вершкове масло - 100 г 
Цукор - 70 г 
Пшеничне борошно - 400 г 
Морква, натерта на дрібній тертці - 120 г
Білий шоколад в краплях або каллетах - 75 г

Спосіб приготування:

У теплому молоці (37-38 градусів С) розчинити мед і дріжджі. Залишити на 10-15 хвилин, щоб дріжджі заробили. У чаші міксера з насадкою гак змішати борошно, цукор, поступово влити яйця і жовтки, потім масло. Замісити густе тісто і після цього влити молоко з дріжджами. Вимішувати міксером близько 15-20 хвилин до отримання гладкого однорідного тіста.

В кінці додати моркву і шоколад і перемішувати ще 5 хвилин, щоб вони рівномірно розподілилися. Перекласти тісто в миску, злегка змастити олією, накрити плівкою, прибрати в холодильник на 12-15 годин. Охолоджене тісто злегка обім'яти, розподілити по формах на 1/3 висоти. Силіконові і металеві форми краще злегка змастити олією і тонко подпилити борошном. Паперові форми можна не змащувати. Форми з тістом прибрати тепле місце - я прибираю в духовку, включаю там лампочку. Тісто у формах має збільшитися як мінімум 2 рази. Це займе від 1 до 3 годин, все залежить від ваших дріжджів і температури росстойки.

Коли тісто підніметься, випікайте паски при 160-180 градусів з близько години. Готові паски звільніть від форми, остудіть на решітці (паперові форми знімати не потрібно).

 

Джерело:
До списку новин