загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мешканці будуть виплачувати недостачу по ЖКП за будинковим лічильником

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 1 травня 2019 року почне діяти закон “Про житлово-комунальні послуги», згідно з яким суттєво зміниться порядок оплати ЖКП. 

Перш за все, закон передбачає оплату послуг водопостачання та опалення чітко по квартирному лічильнику. Крім того, в кожному будинку повинен бути встановлений загальнобудинковий лічильник, за яким буде нараховуватися загальна сума виплат. Це означає, що мешканцям будинку доведеться сплатити чужу різницю в показаннях, якщо така виникне.

За комунальні борги споживачі послуг тепер будуть додатково нараховувати відсотки за прострочення. У разі невиплати комунальники можуть відключити послуги. При перевірках не можна буде відмовитися пускати перевіряючого в квартиру. Однак, якщо житлово-комунальне підприємство надає неякісні послуги, то, якщо вдасться це довести, за них дозволять не заплатити або заплатити меншу суму.

Згідно із законом, в кожному будинку на загальних зборах мешканців має бути обраний керуючий будинком. На сайті Міністерства регіонального розвитку буде оприлюднено реєстр, в якому будуть вказані особи, які виконують обов’язки кербудів. Керуючі виконуватимуть функцію посередника між мешканцями будинку та операторами з надання ЖКП.

 

Джерело:
До списку новин