загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Корвалол чи валеріана: Що пити, щоб заспокоїти нерви

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Поширена звичка пити валеріану є не такою шкідливою, як часте прийняття корвалолу чи барбовалу - препаратів, що містять фенобарбітал.

Про це повідомила Анна Солощенко, кардіолог вищої категорії, авторка блогу "Ваш кардіолог".

Звичка пити валеріану допомагає краще, аніж сигарета, зазначає лікарка, але загалом седативний засіб людині підбирається індивідуально, тут немає універсального засобу.

"Від таблетки валеріани шкоди не буде. Але є і шкідливі препарати, що містять фенобарбітал: корвалол, барбовал. Від них може бути певна шкода, можливе звикання до цього препарату, особливо якщо він містить спирт. Якщо приймати такі препарати кожен день, синдром відміни може нагадувати білу гарячку", - зазначає кардіолог.

За словами Анни Солощенко, щоб заспокоїтися, краще вдихнути-видихнути, розслабитися і вже стане трохи краще. Ще варто піти до лікаря, який допоможе підібрати седативний препарат. Паралельно варто підбирати техніки релаксації і зняття стресу. 

 

Джерело:
До списку новин