загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Великодній торт у формі Паски

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Торт-Паска виходить незвичайним, красивим, ароматним і дуже-дуже смачним!

Складові
Бісквіт з маслом і сухофруктами:

борошна: 110 г
розпушувача: 0,5 чайної ложки
кориці: 0,25 чайної ложки
цукру: 100 г
яйця: 3 шт.
солі: дрібку
сухофруктів: 50 г
олії: 50 г
ганаш
молочного шоколаду: 150 г
вершків: 150 г
крем
вершкового сиру: 300 г
вершків: 80 г
цукрової пудри: 80 г

Приготування

В чашу розбиваємо яйця, додаємо до них щіпку солі і цукор і збиваємо все в дуже щільну світлу масу. Далі до збитих яєць в один прийом просіюємо всі сухі продукти - борошно, розпушувач і корицю і все обережно перемішуємо за допомогою лопатки

Теперь підготуємо горіхи і сухофрукти. Горіхи слід обсмажити на сухій сковороді і подрібнити, сухофрукти - дрібно нарізати, але попередньо добре промити спочатку в крижаній воді, а потім в окропі

До сухофруктів  додаємо приблизно 1 ст ложку борошна і добре перемішуємо. Відправляємо сухофрукти і горіхи в наше бісквітне тісто, туди ж вливаємо олію

Перемішуємо тісто за допомогою лопатки до однорідності. Занадто довго вимішувати не потрібно, щоб яйця не втратили свою пишність. Тісто має залишитися дуже пишним і повітряним.

 Для випічки я буду використовувати паперові формочки для пасок діаметром 10 см. Я буду випікати 2 бісквіта і у мене вийде одна висока паска.

Викладаємо тісто в формочки і випікаємо в заздалегідь розігрітій до 170 градусів духовці до готовності. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою, вставлена ​​в середину, вона повинна виходити сухою і чистою

Даємо деякий час нашому бісквіту охолонути, потім обережно знімаємо паперові формочки і повністю охолоджуємо тісто на решітці. Після чого можна прибрати бісквіт в холодильник.

 Теперь приготуємо шоколадний ганаш для обмазки торта
Шоколад заливаємо гарячими вершками, доведеними до кипіння, даємо постояти 1-2 хвилини, щоб шоколад підтанув і перемішуємо до однорідного стану.

 Теперь можна приступати до складання нашого торта
Беремо одну частину бісквіта, змащуємо кремом, зверху накриваємо другою частиною і наносимо крем і т. д. Прибираємо з тортика зайвий крем і відправляємо нашу заготовку на кілька годин в холодильник відстоятися.

Когда тортик охолов, а ганаш придбав потрібну консистенцію, покриваємо ним поверхню торта. За допомогою шпателя вирівнюємо поверхню і надалі додатково можна пройтися теплою сухою палеткою. Для прикраси верху паски, я буду використовувати меренгу. Наношу її за допомогою палетки і за допомогою кондитерського пальника я трошки рум'яню мою меренгу. Ви можете прикрашати торт на свій смак - використовувати посипання, горіхи, сухофрукти та т. д.

 

Джерело:
До списку новин