загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уперше в історії людства літніх людей стало більше за дітей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уперше в історії людства у світі стало більше літніх людей, ніж маленьких дітей. Згідно з даними ООН, наприкінці 2018 року кількість тих, хто подолав віковий рубіж у 65 років, перевищила кількість тих, кому менше 5 років – повідомляє ВВС.

На Землі зараз живе близько 705 млн осіб, кому за 65. Водночас тих, хто молодше п’яти, близько 680 млн. Нинішні тенденції вказують, що до 2050 року ця різниця стане ще більшою – на кожну дитину до п’яти років припадатиме більше, ніж дві людини, яким за 65.

За словами Крістофера Мюррея, директора Інституту оцінки стану здоров’я при Вашинґтонському університеті, майже половині всіх країн світу загрожує «банкрутство народжуваності» – дітей народжується недостатньо для того, щоб підтримувати кількість населення тієї чи іншої держави.

«Подумайте тільки про всі глибокі соціальні і економічні наслідки, що загрожують суспільству, в якому дідусів і бабусь більше, ніж внуків і внучок», – підкреслив учений.

 

Джерело:
До списку новин