загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вінницькі пані 60+ готуються до конкурсу краси і талантів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Організатори сподіваються, що після першої спроби від бажаючих взяти участь у такому конкурсі не буде відбою.

У п’ятницю, 17 травня, о 14:00 у Вінниці в актовій залі готелю "Поділля" (вулиця Пушкіна,4) відбудеться конкурс "Пані 60+". Учасницями конкурсу стануть відвідувачки Територіального центру соціального обслуговування м. Вінниці. 

В інших країнах уже давно проходять конкурси краси серед літніх жінок, які користуються шаленою популярністю не тільки у самих учасниць, а й у їхніх шанувальників різного віку.

Для України подібний захід поки що – дивина, а для Вінниці й поготів. Однак, за словами директорки Територіального центру соціального обслуговування Вінниці Галини Бачинської, учасницями конкурсу зголосилися стати відвідувачки центру. Ці активні жінки, що займаються тут у різноманітних гуртках, давно довели, що можна жити повноцінно і бути активними у будь-якому віці. А тепер вони ще й хочуть довести, що можна залишатися красивими – навіть якщо тобі вже за 60. Дебютантки сподіваються, що їхній приклад наслідуватимуть інші літні пані, і наступного року від «дівчат», які захочуть взяти участь в такому конкурсі, організаторам відбою не буде.

"Жінки, які відвідують гуртки та факультети Територіального центру соціального обслуговування є прикладом того, що в будь-якому віці життя може бути повноцінним, багатим на позитивні емоції, нові знання, зустрічі та знайомства. Ми проводимо для них багато різних заходів, а в цьому році вирішили вперше організувати конкурс "Пані 60+", де жінки зможуть показати таланти та відчути себе справжніми красунями. Запрошуємо всіх бажаючих стати глядачами і підтримати конкурсанток. Можливо, у когось із глядачів теж виникне бажання відвідувати наші гуртки, адже Територіальний центр соціального обслуговування відкритий для всіх охочих", – каже Галина Бачинська. 

Вхід у залу, де відбуватиметься конкурс, вільний.

 

 

Джерело:
До списку новин