загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії в Україні: хто отримує найвищі виплати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійний фонд України провів автоматичний перерахунок пенсій.

Станом на 1 квітня 2019 року найвищий показник середньої пенсії — в Києві, він становить 4059 гривень, а в Тернопільській області найнижчий — 2202. Про це повідомляє Національна рада економічного розвитку.

Станом на початок квітня середня пенсія в країні становить 2899 гривень. За квартал розмір середньої пенсії в країні зріс на 253 гривні, або 9,6%.

Тільки в семи областях пенсія перевищує середню по країні, а саме: в Києві — 4059 гривень, на Донбасі — 3866, в Луганській області — 3566, Дніпропетровській — 3337, Запоріжжя — 3103, Харківській області — 2942 та Київській області — 2935 грн.

 

Джерело:
До списку новин