загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева розкритикував виплату пенсії українцям, які проживають за кордоном

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соціальної політики Андрій Рева розкритикував виплату пенсії українцям, що проживають за кордоном.

Андрій Рева вважає, що таким українцям пенсії не мають виплачувати, адже вони найчастіше працюють нелегально і не мають страхового стажу.

При цьому, країни, в яких проживає найбільше українців, відмовляються надавати дані про кількість громадян України, які працюють там нелегально.

«Проблема в тому, що нам не хочуть таку інформацію надавати. Оскільки навіть у Польщі багато хто працює нелегально. Не сплачують ні податки, ні соціальні внески. Економлять. А потім, не маючи страхового стажу, повернуться в Україну, і за рахунок тих, хто тут живе і легально працює будуть отримувати соціальну допомогу з бюджету. Погодьтеся, що це не зовсім правильно», — заявив міністр Андрій Рева.

Міністр соцполітики також додав, що українці за кордоном не платять податки і не наповнюють Пенсійний фонд України (ПФУ), а перекази, які вони роблять членам своїх сімей, які варто враховувати при призначенні субсидій.

«Коли ми з вами живемо в Україні, платимо податки, платимо ЄСВ, то людям за рахунок наших з вами відрахувань, виплачується пенсія і субсидія. Громадяни, які живуть і працюють за кордоном, не беруть участь в наповненні бюджету та Пенсійного фонду. Якщо вони роблять грошові перекази в Україну, то цілком природно, що ці кошти є доходом домогосподарства і цей дохід повинен враховуватися при призначенні житлової субсидії», — підкреслив міністр соцполітики Андрій Рева.

 

Джерело:
До списку новин