загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Швеції дадуть житло людям похилого віку і молоді для спілкування

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У шведському місті Гельсінгборг з’явиться незвичайний житловий комплекс. Оселитися в ньому зможуть люди похилого віку, малозабезпечена молодь і мігранти.

Усі жителі цього комплексу будуть зобов’язані спілкуватися із сусідами не менш як 2 години на тиждень. Якщо орендар не виконає цієї умови, йому доведеться переїхати.

Цей житловий комплекс з'явиться з ініціативи міської влади. Вони вважають, що в Швеції складно заводити знайомства через клімат: люди втрачають можливість проводити час в парках, скверах та інших вуличних громадських просторах. Найбільше від цього страждають люди похилого віку: вони перестають спілкуватися і зі своїми ровесниками, і з молодими людьми, і в результаті відчувають себе дуже самотніми.

Планується збудувати близько 50 квартир. Половина відведена для оренди людям, старшим за 70 років, інші квартири призначені молоді віком від 18 до 25 років. 10 осель будуть зарезервовані для мігрантів, які отримали шведське громадянство.

Перших мешканців комплекс прийме в грудні 2019 року.

 

До списку новин