загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дуже смачні малосольні печериці нашвидкуруч – неймовірний рецепт!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Це просто дивовижний рецепт! Всі наші гості говорять про те, що магазинні мариновані печериці просто «відпочивають»! Хочете порадувати і здивувати гостей чимось незвичайним і смачним! Ви готували малосольні печериці? Ні?! Тоді спробуйте приготувати їх за нашим рецептом! 

Почнемо з поради: гриби краще купувати дрібні, тому що вони будуть гарніше виглядати в страві! Великі гриби рекомендується розрізати на 2-3 частини по вертикалі, щоб на зрізі була форма гриба.

Перший спосіб:

У банку кладемо різну зелень: пучок кропу, листя смородини, вишні, дрібно нарізані часник і корінь хрону, 10-15 горошин чорного перцю, гриби. Заливаємо розсолом, закриваємо капроновою кришкою і, якщо температура повітря висока, ставимо в холодильник на 2-3 доби.

Другий спосіб:

Без води: все вкладається в каструльку, пересипається сіллю, накривається тарілкою і зверху ставиться гніт. Якщо в кімнаті прохолодно, то я раджу на добу банку (або каструльку) залишити в приміщенні, а потім поставити на 2 доби в холодильник. Чим більшими є гриби, тим більше часу буде потрібно для їх приготування.

І ще маленька порада: часник і хрін краще закладати в останню чергу, тобто на гриби.

Для розсолу беремо три столові ложки солі на один літр кип’яченої води кімнатної температури. Перед подачею на стіл грибочки можна приправити кільцями ріпчастої цибулі з рослинною олією. Можна нічим не заправляти, а покласти на грибочки кілька листочків смородини.

 

Джерело:
До списку новин