загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

70-річний британець здолав 2000 кілометрів пішки з рюкзаком

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Джон Саткліфф пройшов усю Британію пішки та поділився щоденними записами і фотографіями з походу в новій книзі. Фактично він створив новий стандартний пішохідний маршрут країною.

Колишній геолог Джон Саткліфф здійнив пішу мандрівку від мису Корнуолл на південному заході Британії до мису Рат на півночі Шотландії. Чоловік сподівається надихнути інших дослідників вивчати невідомі куточки Британії та мандрувати пішки. Для цього Джон написав книгу «Від мису до мису», в якій розмістив свої подорожні нотатки і фотографії.

18 кілограмів спорядження 70-річний чоловік ніс у рюкзаку. Крім того, йому довелося терпіти важкий характер британської погоди і відмовитися від благ цивілізації. Похід тривав 106 днів, і за весь час Джон лише одну ніч провів у готелі.

пішки John Sutcliffe

Ідея здійснити мандрівку з’явилася в Джона десятки років тому. Йому знадобилося багато часу на підготовку і планування: потрібно було знайти правильне екіпірування і ретельно продумати маршрут, перш ніж вирушити у подорож. Він поставив собі за мету здолати маршрут до 70-річчя, і йому це вдалося.

пішки John Sutcliffe

Від мису Корнуолл дослідник вирушив углиб країни через віддалені болота Дартмур і Ескмур, і далі – до Сомерсетських рівних. Потім Джон рухався уздовж кордону між Англією та Уельсом до Шропшира, після чого перетнув Пеннінський шлях за 400 кілометрів до кордону з Шотландією. По дорозі до Форт-Уільяму мандрівник здолав більше тисячі кілометрів пішки через Південне нагір’я Шотландії і Пентландські пагорби. Останніми Джон пройшов нагір’я Ардгур, Кнойдарт, Торрідон і Сазерленд.

пішки John Sutcliffe

По завершенні мандрівки досліднику знадобилося ще два роки для написання книги. Джон обробив сотні годин голосових записів і понад сімнадцять сотень фотографій, щоб проілюструвати маршрут. План його подорожі має стати альтернативою стандартного маршруту Британією Джона Гроатса.

 

Джерело:
До списку новин