загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чому втрата нюху така небезпечна?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ця ознака може свідчити про серйозні порушення.

Вчені провели масштабне дослідження і встановили, що втрата нюху у людей похилого віку є небезпечною ознакою. Цей симптом сигналізує про можливу передчасну смерті.

Науковці зробили свій висновок, грунтуючись на результатах, отриманих під час спостереження за великою групою людей похилого віку протягом 13 років.

Співробітники Університету штату Мічиган залучили до своєї наукової роботи 2 300 осіб у віці від 70 до 79 років. Всі люди пройшли тест на впізнання 12 основних запахів. Після цього фахівці стежили за учасниками експерименту, фіксуючи їх стан здоров'я.

За минуле десятиліття померло 1 200 учасників, що дозволило скласти статистичну картину. Як виявилося, люди, які мають проблеми з нюхом, частіше за інших вмирали. Ризик смерті в такому разі зростав на 46%.

Науковці відзначили, особливо виражений негативний результату зафіксований у випробовуваних, при першому тесті не скаржилися на здоров'я, а лише не зуміли назвати запахи. Люди з таким результатом найбільш схильні до ризику смерті з показником в 62%.

При цьому вчені змогли встановити, що в 23% випадків смерть людини пов'язана з розвитком деменції, але зв'язок поганого нюху з іншими випадками поки невідома.

 

Джерело:
До списку новин