загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд зменшує перелік документів для отримання пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Орган ПФУ буде надавати запит у держреєстри для отримання необхідних відомостей для призначення пенсій.

Проектом "Про оптимізацію надання адміністративних послуг у сфері пенсійного забезпечення" пропонується знизити адміннавантаження на громадян шляхом скорочення кількості документів, які подаються ними до пенсійних органів. З цією метою, акт визначає організацію інформаційної взаємодії між органами Пенсійного фонду та іншими органами виконавчої влади.

Забороняється вимагати від особи, яка подає заяву для призначення пенсії, документи, що підтверджують відомості, зазначені у п.1 проекту, тобто реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта; дані про народження та походження особи, шлюб, розірвання шлюбу, зміну імені, смерть, інші акти цивільного стану особи; дані про про осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інші.

Але крім випадку, коли такі відомості відсутні у відповідній інформаційній системі або особа не надала згоди на отримання та обробку її персональних даних з певної інформаційної системи), а також відомості, які містяться в інформаційних системах ПФУ та ЄДРПОУ.

 

Джерело:
До списку новин