загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Для отримання "зеленого" тарифу сонячні батареї дозволять встановлювати тільки на дахах та фасадах будинків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні в 2020 році запровадять "зелені" аукціони.

Починаючи з 1 січня 2020 суб'єкти господарювання в сфері відновлювальної енергетики зможуть отримувати підтримку виключно за участі в аукціоні з розподілу квоти.

Відповідні нововведення містить Закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення конкурентних умов виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії" (проект №8449-д), який прийнято ВР 24 квітня.

Також документом передбачено в 2020 році зниження рівня "зеленого" тарифу для сонячних електростанцій на 25% з наступним зменшенням ще на 2,5% щорічно протягом 3 років і для вітрових електростанцій - на 10% з наступним зменшенням ще на 1,5% щорічно впродовж 3 років.

Згідно із Законом існуюча система підтримки "зеленими" тарифами діятиме до 2030 року, також вказується на кого вона поширюється, зокрема, на виробників, яким вже раніше встановлено "зелений" тариф, і суб'єктів господарювання, які до 1 січня 2020 збудують і введуть в експлуатацію об'єкти електроенергетики.

Крім того, народні депутати запровадили умову отримання "зеленого" тарифу для сонячних електростанцій потужністю до 50 кВт - розташування їх на дахах, фасадах будівель та інших капітальних спорудах. Тобто домашні станції не можна буде розміщувати на землі.

 

Джерело:
До списку новин