загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Потрійний чізкейк на брауні з печивом Орео

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фантастичне поєднання та смак!

Інгредієнти на форму 23 см:

Для Брауні:

130 г темного шоколаду
130 г вершкового масла
165 г цукрової пудри або дрібного цукру
2 яйця
70 г борошна

Для начинки:

18 печива "Орео"
800 г вершкового сиру
4 яйця
200 г дрібного цукру або цукрової пудри
200 мл жирних вершків (30%) або сметани аналогічної жирності
1 ч.л. ванильнойесенції
50 г шоколаду

Приготування

Готуємо тісто для Брауні. Шоколад розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо з цукром. По одному додаємо яйця, добре збиваючи після кожного. Додаємо шоколад і ще раз збиваємо. Додаємо борошно і замішуємо однорідне гладке тісто. Відкладаємо  в сторону.

Готуємо начинку. Вершковий сир змішуємо з вершками, ванільною есенцією і цукром до однорідності. По одному додаємо яйця, добре вимішуючи після каждого. відділяємо третину сирної маси і додаємо в неї 50 г розтопленого шоколаду, добре перемішуємо (шоколад потрібно остудити до кімнатної температури). Виливаємо в змащену вершковим маслом роз'ємну форму тісто для Брауні. Зверху викладаємо шар печива. Виливаємо  половину, (що залишилася) білою сирної масси.  Наступним прошарком акуратно викладаємо шоколадну массу.В  білий крем що залишився додаємо розкришені залишки печива "Орео" і перемішуємо. Укладаємо верхнім шаром поверх шоколадного. Ставимо форму в розігріту до 160 градусів духовку, на дно поміщаємо ємність з окропом. Випікаємо чізкейк близько 60 хвилин. Якщо при постукуванні по бортику форми у чізкейка злегка тремтить тільки серединка - він готовий.

 

Даємо чізкейку постояти 30 хвилин в закритій духовці, потім виймаємо і охолоджуємо до кімнатної температури на столі. Ставимо в холодильник на ніч або мінімум на 4 години.

Примітки:

Я пекла чізкейк в формі діаметром 24 см. Менше брати не потрібно, начинки і без того забагато. 

Щоб чізкейк 100% вийшов, напишу, що НЕ треба робити:

1. Не треба панікувати;
2. Не треба замінювати вершковий сир плавленим або адигейським (і вже тим більше - моцарелою або пармезаном. Віддайте їх краще мені);
3. Не треба замінювати вершки менш жирними;
4. Сирну масу не треба збивати (приберіть міксер подалі!), Тільки акуратно перемішувати, інакше вона стане рідкою з усіма наслідками, що випливають в прямому сенсі наслідками;
5. Не треба нехтувати водяною банею;
6. Не треба тримати чізкейк в духовці довше  60 хвилин. Якщо серединка тремтить і чізкейк здається глевким - пора виймати! Це не бісквіт, йому не потрібна суха зубочистка.
7. Не треба виймати чізкейк відразу з виключеною духовки, краще дати йому постояти в ній довше, щоб він не тріснув від перепаду температури.
8. Не треба намагатися вийняти чізкейк з форми, якщо він не провів в холодильнику хоча б 4 години.
9. Не треба їсти його на ніч, тому що незважаючи на уявну ніжність, все 500 000 легких калорій вам забезпечені. 

Смачного!

Джерело:
До списку новин