загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хрустики по-італійськи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Смачно, хрумко, ароматно!

ІНГРЕДІЄНТИ 

борошно  500 г

вершкове масло  100 г

розпушувач  1 ч.л.

лимон  1 шт.

апельсин  2 шт.

яєчний жовток  4 шт.

цукор  2 ст.л.

сіль  1/2 ч.л.

молоко коров'яче  3 ст.л.

ром  1 ст.л.

олія  200 мл

ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ

Хочу поділитися рецептом хрустиків у  італійському варіанті. Смачно, хрумко,  ароматно і ... неможливо зупинитися. З такої кількості інгредієнтів виходить величезна порція хрумких «вушок».

Натерти цедру лимона і апельсинів. Вичавити сік з одного апельсина.

Розтопити вершкове масло на слабкому вогні.

У миску просіяти борошно, додати розпушувач і цедру, перемішати.

Зробити поглиблення в центрі, влити апельсиновий сік, жовтки, розтоплене масло, молоко, сіль, цукор і ром. Вимісити тісто руками до однорідності. Не потрібно вимішувати довго. Скачати тісто в кулю, припудрити борошном, загорнути в плівку і залишити в холодильнику відпочити на 4-6 ч. Дістати тісто, дати трохи зігрітися.

Стіл припудріть борошном, розкачайте тісто товщиною 0,5 см. Фігурним коліщатком нарізати смуги шириною 6 см, розрізати їх на трикутники. У центі кожного трикутника зробити надріз і протягнути через нього кут.

У глибоку сковороду налити олію. Вона повинна покривати «вушка» під час смаження. Розігріти на сильному вогні до 170-180 градусів.

Смажити хрустики по кілька штук за раз 1-2 хвилини до золотистого кольору, перевертаючи. Обсушити кожну порцію хрустиків від олії на серветках. Посипати цукровою пудрою.

І спостерігайте, як вони стрімко зникають! Смачного!!!!

 
 
 
Джерело:
До списку новин