загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Суд скасував обмеження при перерахунку пенсій екс-працівникам МВС

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Окружний адмінсуд Києва визнав нечинними обмеження щодо перерахунку пенсій колишнім працівникам органів внутрішніх справ.

Про це інформує прес-служба суду.

Суд визнав протиправним та нечинним пункт 3 постанови Кабміну від 21.02.2018 року №103 "Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби, та деяким іншим категоріям, ідеться в повідомленні.

Зазначається, що 14 травня в судовому засіданні оголошено вступну та резолютивну частину рішення у справі.

У прес-службі суду наголошують, що у грудні 2018 року Окружний адміністративний суд Києва визнав нечинними обмеження у перерахунку пенсій військовим, а 5 березня 2019 рішення у справі набрало законної сили.

  • Нагадаємо, державний секретар МВС Олексій Тахтай повіломив, що з 1 січня 2018 року по 31 грудня 2019 року всі категорії пенсіонерів МВС щомісяця будуть отримувати пенсійні виплати у новому перерахованому розмірі плюс доплата з 2016 року. Пенсії визначатимуться за рахунок посадового окладу, спеціального звання та надбавки за вислугу років.
  • у листопаді 2018 року міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що урядом Гройсмана передбачено поетапне підвище пенсій для колишніх військових. Вже 2020 року вони матимуть розмір пенсійного забезпечення, що в два рази перевищуватиме нинішній.

 

Джерело:
До списку новин