загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тарифи на електроенергію можуть знизитись, – Насалик

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Поява в Україні ринку електроенергії посилить конкуренцію, дозволить вийти на нього новим учасникам і в кінці-кінців знизить тарифи.

Про це заявив міністр енергетики Ігор Насалик.

“Можливо буде короткий період зростання, але за рахунок конкуренції врешті-решт тарифи відіграють назад”, - заявив він.

Про необхідність запустити ринок електроенергії на засідання комітету Верховної ради з ПЕК заявив також член Нацкомісії з регулювання електроенергії Дмитро Коваленко. Він упевнений, що зростання тарифів для населення при цьому буде нульовою, а для промисловості максимум до 10%.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про те, що в Україні з 1 липня повинен запуститися ринок електроенергії, що передбачається відповідним законом. За словами Гройсмана, всі необхідні документи для цього готові.

Введення ринку електроенергії підтримали в Американській торговельній палаті, глава представництва Єврокомісії в Україні Хью Мінгареллі, Європейська бізнес асоціація.

 

Джерело:
До списку новин