загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У ПФУ розповіли, кому перерахували пенсії з початку 2019 року

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Так, з початку цього року ПФУ провів уже три перерахунки пенсій.

У Пенсійному фонду України розповіли про перерахунок пенсій з початку цього року. Про це повідомляє інформаційне управління Апарату Верховної ради.

Так, 16 травня у комітеті з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення розглянули стан функціонування Пенсійного фонду України.

Зокрема, ПФУ з початку цього року провів уже три перерахунки.

"З початку 2019 року органами Пенсійного фонду проведено вже три перерахунки: для пенсіонерів старших 65 років, у яких страхових стаж становить для чоловіків понад 35 років, для жінок - понад 30 років, індексація пенсій з 1 березня та автоматичний перерахунок пенсій з 1 квітня працюючим пенсіонерам", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, ПФУ оприлюднив дані щодо кількості пенсіонерів та середнього розміру виплат на 1 квітня 2019 року. За даними фонду, станом на 1 квітня 2019 року в Україні налічувалося 11,4 млн пенсіонерів. Середня пенсія з початку року зросла на 253,38 грн до 2899,04 грн.

Пенсійний фонд України з 1 березня провів автоматичний перерахунок пенсій відповідно до закону "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування". З 10,2 млн пенсіонерів, яким проведено перерахунок, розмір пенсії підвищено для 8 972 тис. пенсіонерів. Згідно з постановою Кабміну, для індексації використовується коефіцієнт 1,17, але підвищення не може бути менше 100 грн.

Крім того, з 1 березня вводяться додаткові виплати пенсіонерам коштів, які ПФУ отримав від розмитнення "євроблях". Одноразова доплата виплачувалася рівними частинами (по 1205,09 грн) в березні і в квітні. Одноразова доплата до пенсії встановлена ​​2 095 111 осіб.

 

Джерело:
До списку новин