загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українські досягнення: унікальний плавучий сміттєпереробний завод

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На борту корабля створили сміттєпереробний завод.

Творча група NiceCube з Миколаєва на замовлення компанії OCEAN POLYMERS розробила унікальний інноваційний проект розміщення сміттєпереробного заводу прямо на борту корабля.

За основу взятий старий корабель та обладнаний плазмовою установкою для піролізу (теплова деградація – «розчинення вогнем») органічних та неорганічних речовин для інтенсивного очищення морських акваторій від поверхневого сміття.- Про це повідомляє проект “FoodBIOPack”, на своїй сторінці у “Facebook”.

Такі судна зможуть плавати океанами, річками та навіть озерами.

На сайті замовників проекту “Clean our ocean” повідомляється, що пластик та інше сміття на кораблі буде збиратися, висушуватися й подрібнюватися, а потім перероблятися на чистий синтетичний газ, що використовуватиметься для подачі палива на човні.

 

Джерело:
До списку новин