загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мінімальну пенсію у цьому році підвищать в два етапи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні в поточному році заплановано ще два підвищення прожиткового мінімуму, який безпосередньо пов’язаний із зростанням мінімальної пенсії, інформує прес-служба Міністерства соціальної політики.

Стало відомо, що вже в липні 2019 року мінімальна пенсія збільшиться на 67 гривень (до 1564 гривень), а в грудні – на 74 гривні (до 1638 гривень).

Також будуть підвищені виплати для осіб, які втратили працездатність, оскільки прожитковий мінімум для таких людей, дорівнює мінімальній пенсії.

Відзначається, що відповідні зміни передбачені пенсійною реформою.

Також українці, які отримують мінімальну пенсію, можуть розраховувати на щорічну так звану 13-ту пенсію. Кабінету міністрів доручено підготувати розрахунки щодо виплати щорічної 13-й пенсії малозабезпеченим пенсіонерам та недопущення підвищення тарифів на газ для населення.

Нагадаємо, українські заробітчани мають право на отримання іноземної пенсії. Стало відомо, що Україна уклала двадцять договорів про соціальне забезпечення українців, які працюють за кордоном. Щоправда, це стосується тих заробітчан, які працюють за договором та платять податки.

 

Джерело:
До списку новин