загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд зменшив видатки на субсидії на 8 млрд грн та направив ці кошти на виплату пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Кабінет міністрів України ухвалив рішення перерозподілити державні соціальні видатки. Так, видатки на виплату субсидій загалом зменшили на близько 8 мільярдів гривень. Більшу частину цих коштів спрямували до Пенсійного фонду.

Відповідне рішення уряду опублікували на офіційному сайті.

Зазначається, що загалом видатки на виплату субсидій зменшили на 13,55 мільярда гривень, однак 5,54 мільярда гривень спрямували на виплату субсидій у грошовій формі (монетизацію субсидій).

Більшу частину коштів, на які уряд зменшив витрати на субсидії, спрямували на погашення дефіциту Пенсійного фонду. На ці потреби виділили 7,88 мільярда гривень. Крім цього уряд збільшив видатки на санаторно-курортне лікування ветеранів (до 13,67 мільйона гривень) та протезування (до 88,18 мільйона гривень).

Зазначимо, що такий перерозподіл державних соціальних видатків, у першу чергу, пов'язаний з переходом на систему монетизації субсидій. Так, виплату субсидій у грошовій формі вирішили продовжити і після опалювального сезону.

 

Джерело:
До списку новин