загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ніяких круасанів і печива більше не купую. Смачні рогалики за швидким рецептом моєї бабусі – розлітаються миттєво

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Найсмачніші і прості в приготуванні рогалики. Смачні рогалики – це мій фірмовий рецепт, виходить набагато смачніше будь-яких круасанів. Робляться вони швидко і просто, їх зробить абсолютно будь-яка людина, навіть яка особливо не дружить з випічкою. 

Складові:

  • масло вершкове – 1 пачка.
  • яйце – 2 шт.
  • цукор півсклянки.
  • дріжджі сухі 10 мл.
  • борошно 3 склянки.
  • варення або джем.

Приготування:

Для початку просіюємо борошно, щоб воно стало легким і повітряним. Додаємо сухі дріжджі і все ретельно перемішуємо. Натираємо вершкове масло в борошно, щоб воно легше натирати, необхідно його попередньо заморозити.

Борошно розтираємо в дрібну крихту, я це роблю пальцями. Збиваємо цукор з яйцем до пишності, і вливаємо в борошно, замішуємо тісто. Даємо тісту постояти хвилин 10-15.

Тісто розгортаємо в коло, додаємо джем або варення, краї не змащуємо, і нарізаємо на сектора, і з них скочуються рогалики.

Готові рогалики викладаємо на деко, попередньо припорошуємо його борошном. Виставляємо температуру духовки на 180 градусів, і випікаємо 15-20 хвилин.

Смачні рогалики готові!

 

Джерело:
До списку новин