загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Раду внесли проект закону про конфіскацію майна за отримання паспорта РФ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Росія ввела спрощений порядок надання громадянства українцям, які проживають на окупованих теріторіях Донбасу, майже одразу після другого туру президентських виборів.

В окупований Донецьк звозять бланки російських паспортів і готують до активної роботи співробітників російської міграційної служби РФ

У Верховній Раді України зареєстрували законопроект про конфіскацію майна у жителів окупованого Донбасу, які отримали російські паспорти. 

Автором документа, який 4 червня був опублікований на сайті парламенту, виступив позафракційний народний депутат Олег Мусій.

“Проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо цивільної конфіскації майна осіб – громадян України, які добровільно набули громадянство Російської Федерації і проживають в окремих районах Донецької і Луганської областей”, – звучить повна назва законопроекту.

Відзначається, що документ було ухвалено і передано на розгляд керівництва парламенту.

 

Джерело:
До списку новин