загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Польщі та Литві хліб коштує дешевше, ніж в Україні - Дорошенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Олексій Дорошенко зазначив, що в Польщі і в Литві сьогодні хліб коштує дешевше, ніж в Україні, хоча виготовлений цей продукт, швидше за все, з українського зерна. При цьому керівник українських постачальників торговельних мереж вважає, що в наступному році ціни в Україні на цей продукт доберуться до своєї стелі.

Олексій Дорошенко вважає, що ціни на хліб в Україні влітку повинні піднятися в середньому на 1-1,5 відсотка. Цей важливий продукт подорожчає, незважаючи на рекордний урожай зернових, зібраний вітчизняними аграріями. Втім, на внутрішньому ринку зерно вже давно закуповують за світовими цінами.

Дорошенко також зазначив, що ціни на дешеві види хліба ростуть більш високими темпами, ніж на дорогі. Пояснюється це менталітетом українців. Бідні люди можуть відмовитися від якихось інших продуктів, але не від хліба. Тим часом в Україні хліб уже стоїть на 20 відсотків дорожче, ніж в Польщі, і на 30 відсотків дорожче, ніж в Литві, хоча в цих країнах Євросоюзу його роблять, швидше за все, з українського зерна. Втім, вже в наступному році ціни на хліб в Україні доберуться до своєї стелі.

 

Джерело:
До списку новин