загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Військовим перерахують пільгову вислугу років за участь в ООС

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Військовослужбовцям Збройних сил України перерахують пільгову вислугу років за участь в операції Об'єднаних сил за формулою рік за три, повідомили в оперативному командуванні "Північ".

"Військовослужбовцям рядового, сержантського, старшинського та офіцерського складу Збройних сил України перерахують пільгову вислугу років за участь в операції Об'єднаних сил. Це передбачено Постановою Кабінету Міністрів України №435 від 22 травня 2019 року", - йдеться в повідомленні на сайті командування в понеділок.

В інформації зазначається, що постановою вносяться зміни в іншу постанову - №393 від 17 липня 1992 року "Про порядок обчислення вислуги років, призначення та виплати пенсій і грошової допомоги особам офіцерського складу, прапорщикам, мічманам, військовослужбовцям надстрокової служби та військової служби за контрактом, особам начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ, поліцейським, співробітникам Служби судової охорони і членам їх сімей".

Підкреслюється, що до початку ООС військовослужбовці ЗС України отримували надбавку за пільгову вислугу років за участь в антитерористичній операції, яка обчислювалася як рік за три. Після закінчення АТО і початку ООС в законодавство були внесені відповідні зміни.

"Військовослужбовцям, які брали участь в операції Об'єднаних сил з 30 квітня 2018 року і дотепер, буде перерахована пільгова вислуга років. Перерахунок здійснюватиметься так само - рік за три. Згідно з розпорядженням Міністра оборони України від 4 червня 2019 такий перерахунок у військових частинах повинен здійснитися до 1 вересня цього року", - додали в Оперативному командуванні "Північ".

 

Джерело:
До списку новин