загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жінкам похилого віку треба більше ходити пішки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Існує гіпотеза про те, що людині для підтримки себе в хорошому стані необхідно робити по 10 000 кроків на день.

Точних наукових даних про користь саме такої щоденного кількості кроків немає, проте жоден фахівець не буде сперечатися, що подібна активність, безумовно, корисна для людини.

Вчені з Гарвардського університету вирішили провести дослідження, в рамках якого з'ясовували, скільки кроків кожен день необхідно робити найбільш схильною до різних захворювань групі людей - людям похилого віку. Щоправда, в цьому дослідженні вчені пішли на гендерний поділ і проаналізували тільки дані літніх жінок.

Під час наукової роботи вчені розібрали дані про 17 тисяч жінок, вік яких переважно був за 70 років. Була проаналізована їхня фізична активність, а також те, як вона впливає на ризик передчасної смерті.

У результаті вчені отримали дані, згідно з якими 7,5 тисячі кроків на день достатньо, щоб знизити ризик передчасної смерті. Середнім показником, який не впливає на ризик передчасної смерті як в кращий, так і в гірший бік, стало 4,5 тисячі кроків. А ось при малорухливому способі життя, коли відбувається менше 2,7 тисячі кроків в день, ризик передчасної смерті у літніх жінок збільшується.

Також велике значення має і те, з якою швидкістю жінка ходить пішки. З'ясовано, що швидка хода сприяє збільшенню тривалості життя.

Таким чином, лікарі рекомендували підвищити рівень фізичної активності тим жінкам, які раніше відносилися до нього байдуже.

 

Джерело:
До списку новин