загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Скільки коштує м'ясо у різних країнах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українці у середньому споживають 48,5 кг м'яса щороку.

Найбільше м'яса споживають в Австралії - 111,5 кг на рік. У Новій Зеландії - 106,4 кг, Австрії - 102 кг, Аргентині - 98,3 кг, Іспанії - 97 кг.

Найменше м'яса їдять в Індії - 4,4 кг на рік. В Індонезії трохи більше - 11,6 кг. Туреччині - 25,3 кг, Єгипті - 25,6 кг, Таїланді - 25,8 кг.

Водночас найдорожче м'ясо коштує у Швейцарії. Там ціни на 141,86% вищі за середньосвітові. Далі йде Норвегія - на 63,68%, Гонконг - 60,94%.

Найдешевше м'ясо продають в Україні. Коштує на 52,32% дешевше, ніж у середньому в світі. На другому місці Малайзія - на 50,3% дешевше. Третьому - Індія. Там ціни на 42,26% нижчі, ніж середньосвітові.

Так, яловичина в Україні на 59,5% дешевша, ніж в інших країнах. Ціни на курятину нижчі на 61,9%, на свинину – на 54,1%, баранину – 50,9%.

В Україні влітку подешевшають всі овочі борщового набору, фрукти, ягоди. Щоправда трохи подорожчає м'ясо. Торік найбільшими темпами зростала в ціні курятина. Додала від 14 до 18% залежно від виду м'яса. За аналогічний період свинина подорожчала на 5%, яловичина - на 9.

 

Джерело:
До списку новин