загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

КСУ визнав конституційним указ Зеленського про розпуск парламенту – джерела

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Це рішення було ухвалене під час закритого засідання Великої палати 20 червня.

Конституційний суд України визнав конституційним указ президента Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради. Це рішення було ухвалене під час закритого засідання Великої палати 20 червня, повідомляє інформагенція «Укрінформ» із посиланням на джерело в суді. Цю ж інформацію підтвердив у своєму каналі в Telegram депутат Верховної Ради Мустафа Найєм.

«Конституційний суд України визнав конституційним указ президента Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради і дострокові парламентські вибори. За таке рішення проголосували 11 суддів КС, «проти» – 5. Таким чином, дострокові парламентські вибори відбудуться 21 липня 2019 року», – вказав депутат.

Водночас офіційного повідомлення суду про це рішення ще немає. За кілька годин до появи витоків про ухвалення рішення прес-служба повідомляла, що «Конституційний суд України продовжує розгляд цієї справи».

Президент України Володимир Зеленський 20 травня під час інавгураційної промови оголосив про розпуск Верховної Ради 8-го скликання. 21 травня він підписав указ «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради 8-го скликання та призначення позачергових виборів». Позачергові парламентські вибори, згідно з указом президента, призначені на 21 липня цього року.

23 травня указ набрав чинності після опублікування в «Урядовому кур’єрі», наступного дня в Україні стартувала виборча кампанія.

24 травня народні депутати від фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук та Ігор Алексєєв внесли до КСУ подання з 62 підписами народних депутатів про неконституційність указу президента про дострокове припинення повноважень Ради. Вони попросили розглянути це подання впродовж місяця.

29 травня КСУ відкрив провадження у справі і призначив її розгляд у формі усного слухання на 11 червня, після цього суд перейшов до розгляду справи на закритій частині.

 

Джерело:
До списку новин