загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мінфін: майже половина доходів Пенсійного фонду - це дотації з держбюджету

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За даними Міністерства фінансів, загальна сума видатків Пенсійного фонду в січні-травні зросла на 24,7% порівняно з аналогічни періодом минулого року - до 181,5 млрд грн.

При цьому власні надходження ПФУ склали 94,3 млрд грн (+22,9%), а трансферти з держбюджету - 87,2 млрд грн.

Із вказаних 181,5 млрд грн видатки на пенсійні виплати становили 168,4 млрд грн, а видатки на виплату житлово-комунальних пільг та субсидій - 10,2 млрд грн.

Надходження від єдиного соцвнеску (ЄСВ) на загальнообов`язкове державне соціальне страхування зросли за п`ять місяців на 23,1% р/р до 106,6 млрд грн.

Нагадаємо, сума сплаченого ЄСВ розподіляється таким чином:

- на пенсійне страхування - 85,6215%;

- на страхування на випадок безробіття - 5,0026%;

- на соцстрахування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності і загальнообов’язкове державне соцстрахування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, - 9,3759%.

 

Джерело:
До списку новин