загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Через указ Зеленського щодо нотаріусів Пенсійний фонд втратить півмільярда гривень - Рева

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Через указ президента України Володимира Зеленського щодо скасування плати нотаріусам обов’язкової суми Пенсійний фонд втратить до кінця року півмільярда гривень.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.

Зеленський скасував цілу низку якихось указів. Коли ви продаєте нерухомість, то там є 1%, який іде в Пенсійний фонд. І нотаріус, який це робить, отримує також гроші, і так далі… І це скасовано.

- Фактично це зроблено так, що Пенсійний фонд втратить до кінця року близько півмільярда гривень. Питання не до Зеленського – він, може, щось не знає. А хто готував цей указ? Сидять люди, які розбираються, які лобіювали це питання десятки років, але не виходило. Скористалися тим, що президент новий і не зовсім, можливо, щось він знає. І підсунули: це на користь бізнесу. Знову ж таки, на користь бізнесу. Уявіть собі.

- А чому ніхто не скаже: а яка друга сторона медалі, а яким чином це вдарить по людям? Чому півмільярда гривень повинно з бюджету пенсійного – не державного, а з бюджету Пенсійного фонду – просто туди не надійти? У нас пенсіонери самі багаті, а самі бідні – бізнесмени? В чиїх інтересах це зароблено. Тому це складне питання. І я вважаю, що якщо у нас далі буде така одностороння політика захищати тих, хто заможний і при цьому зневажати права тих, у кого грошей нема, то це у нас погано закінчиться.

 

Джерело:
До списку новин