загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Більше 6 років ув’язнення за неправдиве мінування – в МВС готують зміни

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В МВС планують змінити порядок реагування на повідомлення про мінування, а також посилити відповідальність за неправдиві виклики.

Глава департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко заявив, що через збільшення кількості неправдивих повідомлень про замінування планують посилити відповідальність за подібні виклики.

Зробити це планують за допомогою внесення змін до внутрішніх правових актів.

"Через масові повідомлення про мінування тих чи інших об'єктів в столиці останнім часом ми ініціюємо підготовку проекту змін до наших внутрішніх правових актів, які уточнюють регламент реагування органів правопорядку на такі повідомлення", - наголосив він.

За словами Шевченка, МВС також ініціюватиме посилення кримінальної відповідальності за неправдиві повідомлення. Зокрема, можуть збільшити термін позбавлення волі до 6 років, а також ввести конфіскацію майна.

Водночас речник МВС зазначив, що переважно виклики про неправдиве замінування надходять від ботів з території Росії і окупованих районів Донбасу.

"За допомогою IP-телефонії та інтернету розсилаються анонімні повідомлення. Але є також випадки, коли і громадяни України вирішують дезінформувати про мінування, за що залучаються до кримінальної відповідальності", - додав Шевченко.

Окрім цього він розповів, що через величезні збитки, яких зазнають торгові компанії, можуть бути змінені регламентні норми щодо порядку евакуації.

"Один із таких великих ритейлерів повідомив нам про збитки в розмірі 56 млн грн за певний період тільки через зупинки продажів, евакуації людей і персоналу... Тому не виключено, що в регламентні норми будуть внесені поправки про порядок евакуації. Щодо пологових будинків - евакуація проводиться тільки в спокійному режимі і тих, кому це не зашкодить. Аналогічно це стосується дітей, які перебувають в боксах", - резюмував Шевченко. 

 

Джерело:
До списку новин