загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Італійський лікар-онколог: Рак – це грибок, лікувати його дуже просто!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За словами італійського лікаря Туліо Сімончіні, рак – це не що інше, як грибок, який можна усунути за допомогою харчової соди.

Доктор Сімончіні використовував цей метод для лікування тисяч пацієнтів, які страждають на різні види раку, і стверджує, що він на 100% ефективний, пише World Truth.

Терапія зовсім не шкідлива, і давайте подивимося правді в очі – вам нема чого втрачати.

«Ми повинні довести, що сучасна онкологія не може відповісти на всі питання, які виникають у пацієнтів з раком. Наша моральна й етична відданість – знайти реальні ліки від найважчих і смертельних захворювань нашого часу », – говорить доктор Сімончіні.

Рак – це грибок!

«Близько століття тому виникла відмінна теорія про те, що рак викликаний неправильними генами, а це значить, що хвороба є внутрішньоклітинної. Однак, на мій погляд, рак є грибковою інфекцією з особливим клітинним явищем», – розповів доктор Сімончіні, який здивував медична спільнота своїм заяву.

«Кандіда»

У світі рослин раз викликаний грибковими інфекціями, і аналогічні явища відбуваються у людей. Гриби завжди несуть пухлину. Однак вчені вважають, що вони розвиваються після появи захворювання.

Доктор Сімончіні вважає, що вони вже були там раніше – гриби створюють рак, послаблюють нашу імунну систему, а потім атакують все тіло.

Кожен вид раку викликаний грибом «Кандіда», який був підтверджений декількома дослідженнями, а його гістологічна структура є результатом захисних заходів проти вторгнення.

Згодом наші тканини послаблюються і втомлюються, вони починають виробляти непізнані клітини. За словами доктора Сімончіні, рак є «виразкою», де деформовані клітини накопичуються і утворюють колонії.

Харчова сода

Звичайні протигрибкові препарати неефективні проти раку, оскільки вони тільки атакують поверхню клітин.

Основна інфекція потужніша, ніж одна бактерія, тому грибкові інфекції буває так важко лікувати.

«Я визначив те, що може атакувати ці колонії грибів – це звичайна сода, а настоянка йоду – найкраща субстанція для раку шкіри», – стверджує доктор Сімончіні.

Багато досліджень підтвердили внутрішньоклітинний дію харчової соди проти раку.

Лікування

«Я використовував це лікування у своїх пацієнтів більше 20 років. Багато з них повністю оговталися від цієї хвороби, навіть коли лікарі не давали їм жодних шансів. Кращий спосіб усунути пухлина полягає в тому, щоб він стикнувся з харчовою содою.Її можна застосовувати в якості клізми для раку травної системи, внутрішньовенної ін’єкції для пухлин головного мозку і легенів і інгаляції для пухлин в верхніх дихальних системах».

«Грудну, лімфатичну систему і підшкірні пухлини можна лікувати за допомогою місцевої перфузії. Внутрішні пухлини органів слід лікувати содою, застосовуючи її безпосередньо в артеріях, а також важливо ставитися до кожного типу раку з належною дозою», – пояснює доктор Сімончіні і продовжує, – Для флебоклізіса вам знадобляться 5% або 8,4% розчин; в деяких випадках суміш повинна бути досить солона».

Лікування слід повторювати протягом 4 циклів. Воно не має ніяких побічних ефектів, крім спраги і слабкості в організмі».

Ось основні симптоми інфекції «Кандіда»:

•  Хронічна втома;
•  Обсесивно-компульсивний розлад;
•  Тривога і дратівливість
•  Запаморочення і нудота;
•  Хронічні захворювання шкіри;

•  Хронічні порушення травлення;
•  Різкі зміни настрою
•  Нездорова тяга до солодощів і їжі, багатої на крохмаль.

Якщо ви помітили хоча б 2 з цих симптомів, то, можливо, у вашому організмі вже оселилася «кандида», тому їх ні в якому разі не можна ігнорувати.

Лікування і профілактика «кандидозних» інфекцій

Розвиток грибів необхідно тримати під контролем. Щоб запобігти подальшим проблеми, ми спочатку повинні усунути продукти, які годують «кандиду» – цукор і крохмаль.

Це означає відсутність хліба, цукерок, макаронів і рису на деякий час. Зосередьтеся на сирих фруктах і овочах на пару. Деякі люди позитивно відгукуються про відмінні результати після прийому насіння грейпфрута.

Доктор Сімончіні говорить, що сода хороша ще тим, що її можна знайти практично у всіх магазинах і аптеках.

Як працює терапія

Харчова сода значно збільшує лужність вашої крові, яка руйнує гриби. У зв’язку з цим харчова сода швидко руйнує пухлину, залишаючи його без захисту.

Проти раку шлунка, товстої кишки, прямої кишки і раку порожнини рота ви повинні приймати 1 чайну ложку харчової соди (розведеною в склянці води) кожен ранок і вечір протягом місяця.

У більшості випадків цього часу достатньо для усунення пухлини. Терапія повинна тривати 3-4 тижні, і не на день більше, попереджає доктор. Лікування також зазвичай вимагає внутрішньовенних ін’єкцій.

«Для досягнення найкращих результатів вам знадобиться 500 мл. 5% розчину харчової соди, що застосовується в вену, кожен день» - говорить Сімончіні.

Наприклад, вагінальні грибкові інфекції стали досить поширеними в наші дні, і, за словами доктора Сімончіні, гриби є основним винуватцем раку шийки матки, вагінальних пухлин.

Щоб впоратися з цими проблемами, вам необхідно вимити піхву сумішшю, що складається з 2 л відфільтрованої води і 2 столові ложки харчової соди. Це переможе гриби, які викликають проблему, і не дасть їм повернутися в майбутньому.

Як ви думаєте, спосіб лікування Туліо Сімончіні реально працює, або це чергова теорія?

 

Джерело:
До списку новин