загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На зміну Супрун: що партії обіцяють лікарям і пацієнтам на виборах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як партії, що беруть участь у виборчій кампанії, бачать майбутнє української медицини?

РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ Олега Ляшка має намір встановити державне регулювання цін на ліки – щоб українці не ходили «в аптеки, як у музеї».

«ГРОМАДЯНСЬКА ПОЗИЦІЯ» Анатолія Гриценка впевнена, що Міністерство охорони здоров’я не повинно займатися обслуговуванням і ремонтом лікарень. Крім того, партія обіцяє ввести обов’язкове державне медичне страхування.

«ГОЛОС» Святослава Вакарчука обіцяє закінчити медреформу за принципом «гроші ходять за пацієнтом» і залишити в минулому «нелюдські умови в медичних закладах».

«БАТЬКІВЩИНА» Юлії Тимошенко хоче запровадити обов’язкове медичне страхування за рахунок роботодавця, відкрити в кожному селі фельдшерсько-акушерський пункт і повернути українцям право викликати лікаря додому.

«СЛУГА НАРОДУ» Володимира Зеленського обіцяє перейти до страхової медицини, знищити «фармакологічну мафію» шляхом скасування повторної сертифікації ліків і перевести всю лікарняну документацію в електронну форму.

«УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ»Володимира Гройсмана обмежилася загальними фразами про ефективну, доступну та якісну медицину.

«ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» Юрія Бойка зобов’язується поступово переходити до страхової медицини, а також відмінити телемедицину і скасувати парамедиків.

«ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» Петра Порошенка має намір реалізувати якусь медичну реформу, яка, якщо вірити партійній програмі, повинна забезпечити зростання тривалості життя.

«ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК» Євгена Мураєва і Олександра Вілкула обіцяє безкоштовне медобслуговування для пенсіонерів, військових, вчителів та поліцейських, а для всіх інших – страхову медицину.

«СОЦІАЛЬНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ»Алли Шлапак вважає, що Україні потрібна страхова медицина, але перехід до неї можливий тільки після того, як зарплати українців виведуть з «тіні».

«СВОБОДА» Олега Тягнибока хоче впровадити державну медичну страховку і підняти зарплати медпрацівникам.

«СИЛА І ЧЕСТЬ» Ігоря Смешка розраховує забезпечити функціонування «єдиного медичного простору». Далі програма пояснює, що мова йде про доступну і якісну медичну допомогу.

«СИЛА ЛЮДЕЙ» Олександра Солонтая взагалі не приділила уваги медицині в своїй передвиборчій програмі.

АГРАРНА ПАРТІЯ Михайла Поплавського обіцяє дбати про безпеку харчових продуктів, зберегти сільські фельдшерські пункти і ввести обов’язковий щорічний медогляд.

«САМОПОМІЧ» Андрія Садового обіцяє забезпечити медпрацівникам гідну винагороду.

«ПАРТІЯ ШАРІЯ» виступає за пропаганду здорового способу життя і повсюдне будівництво спортивних майданчиків та басейнів.

ПАРТІЯ ЗЕЛЕНИХ УКРАЇНИТетяни Бодун включила в програму пункт про легалізацію медичного канабісу. Крім того, «зелені» обіцяють кожному українцеві безкоштовний пакет найнеобхідніших медичних послуг.

«НЕЗАЛЕЖНІСТЬ» Анатолія Могильова впевнена, що співробітникам держпідприємств потрібно забезпечити безкоштовне лікування у відомчих лікарнях і відпочинок в санаторіях.

«ФАКЕЛ» Тетяни Одноріг планує продовжувати нинішню медичну реформу, але, в той же час, кожен рік її переглядати.

«СИЛА ПРАВА» Андрія Сенченка говорить про необхідність привести українську військову медицину до стандартів НАТО.

«ПАТРІОТ» Миколи Голомші обіцяє повністю ліквідувати туберкульоз.

 

Джерело:
До списку новин