загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Суд зупинив заміну відділень "Укрпошти" в селах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Стратегія розвитку підприємства передбачала закриття стаціонарних відділень до 2021 року.

Окружний адміністративний суд міста Києва завершив розгляд справи щодо скасування перебудови стаціонарних відділень "Укрпошти" в сільській місцевості.

Зокрема, суд визнав протиправним та нечинним наказ Мінінфраструктури № 442 від 14 грудня 2017 року про затвердження стратегічного плану розвитку компанії Укрпошта на період до 2021 року в частині запровадження мобільних відділень у селах з населенням менше 2 тисяч осіб.

Суд також зобов'язав відповідача відновити роботу стаціонарних відділень поштового зв'язку Укрпошта, які були замінені пересувними відділеннями поштового зв'язку на виконання оскаржуваного наказу.

"Серед підстав прийняття судом такого рішення по справі — порушення порядку прийняття наказу Мінінфраструктури та порушення ст. 19 закону України про поштовий зв'язок", — йдеться в повідомленні.

Голова "Укрпошти" Ігор Смілянський заявив, що компанія буде змушена звільнити начальників відділень з зарплатою по 8 тисяч гривень і набрати назад по 1 тисячі гривень.

 

До списку новин