загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Кабміні розповіли про підвищення пенсій деяким категоріям громадян

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсії чорнобильцям з 1 липня буде істотно підвищено - віце-прем'єр Розенко.

Про це повідомляється на Урядовому порталі з посиланням на заяву віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка в ефірі одного з телеканалів.

«1 липня відбудеться перерахунок пенсій, розмір яких залежить від прожиткового мінімуму, й істотно зростуть пенсійні виплати чорнобильцям», - цитує прес-служба Розенка.

За його словами, сьогодні уряд реалізовує ще одну пенсійну програму: це підвищення пенсій тим, хто має великий страховий стаж, але виходив на пенсію, маючи невеликі зарплати.

«Прожитковий мінімум для непрацездатних осіб з 1 липня становить 1564 гривні. Тобто мінімальна пенсія і виплати тим, у кого їхній розмір залежить від прожиткового мінімуму, зростуть, - цитує прес-служба Розенка. - Ми також прийняли рішення про суттєве підвищення пенсій чорнобильцям з 1 липня цього року».

Також повідомляється з посиланням на Розенка, що наступного року відбудеться чергове підвищення пенсій військовим пенсіонерам, а 1 березня 2020 року буде здійснено автоматичний перерахунок пенсій для всіх категорій громадян.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів 24 червня фіналізував рішення про підвищення пенсій громадянам, які мають великий стаж роботи, але невеликі пенсії через невеликі зарплати.

Вже з 1 липня жінки, які мають стаж понад 30 років, і чоловіки зі стажем більш як 35 років отримають підвищення пенсій. У середньому пенсія становитиме не менш як 2 тис. грн, а в подальшому збільшення пенсій відбуватиметься в автоматичному режимі.

 

Джерело:
До списку новин