загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

«Там бабуся у 82 роки робить манікюр, педикюр і має молодого коханого», – рівнянка про Італію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жінка поділилася враженнями про цю країну у соцмережі.

Рівнянка Олена Чаборай на своїй сторінці у Фейсбуці доволі цікаво описує свої закордонні мандрівки, порівнюючи інші країни з Україною (текст подаємо без змін):

Олена Фотограф Чаборай 4 липня о 11:59 · Зупинка Флоренція. В Італії інший темп життя, люди живуть спокійніше, довше і якісніше. Жінки лише в 40 народжують першу дитину. У нас в Україні надто активне, насичене і важке життя, ми виживаємо, біжимо.

Наша гід (росіянка) розповідала, що бабуся її чоловіка (італійця) у 82 роки робить манікюр, педикюр, зачіски, має коханого молодшого за неї на 8 років і інтимне життя 3 рази в тиждень! Сама - не багата, 1200 євро пенсіі, але насолоджується життям, ходить на гімнастику для пенсіонерів.

А у нас бабусі ще намагаються допомагати грошима дітям і внукам, жертвуючи своїми інтересами. Для мене це - хворі відносини з обох сторін. Потрібно так виховати дітей, щоб вони хотіли допомагати стареньким батькам, дарувати їм подарунки, привезти торби з продуктами з маркету, відправити на море з внуками і т.д. Старість італійки використовують для того, щоб пожити для себе.

Олена Чаборай пише про Італію ще й таке:

Італійці їдять дуже багато хліба, макарон, паніні, піци, але худі, бо хліб у них корисний, без дріжджів. Їздять у центрі Флоренціі на велосипедах і мотоциклах, бо нереально десь знайти місце для паркування машини.

У великих містах у центрі всі будинки старі - 14-18 століття і атмосфера дуже моторошна. Я бачила будинок 5 поверхів, який викупив американець і хоче переобладнати його під готель. Він витратив на нього 20 років і купу грошей, навіть не починаючи ремонт, лише на дозволи від мерії рухати кожен камінчик, будівля 16 століття. Вже мабуть не радий, що купив його.

У Італії багато виноградників і прямо біля плантацій є ресторанчики і магазини, де можна купити їхнє вино. Атмосфера неймовірна!

 

Джерело:
До списку новин