загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ада Роговцева сьогодні святкує 82-й день народження

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

16 липня Герою України, великій актрисі театру і кіно Аді Роговцевій виповнилося 82 роки.

Незважаючи на солідний вік, Роговцева продовжує жити активним життям: грає на сцені, їздить на кінофестивалі, допомагає воїнам ООС. За це її люто ненавидять в Росії, де вона оголошена персоною нон-грата.

Однак такі дрібниці не можуть її зламати і Роговоцева з властивим їй гумором називає себе "бандерівкою". Хоча в її минулому сталися події, які мало не зломили чудову актрису. На щастя, дочка і внуки допомогли їй вибратися.

Майбутня велика актриса почала зніматися дуже рано. Свою першу роль в кіно вона отримала в 19 років, зігравши Мар'яну Куделю у фільмі "Коли співають солов'ї".

На той момент вона ще вчилася в Київському інституті театрального мистецтва імені І. К. Карпенка-Карого, де її майстром був народний артист СРСР Костянтин Степанков.

Кажуть, що в харизматичного владного чоловіка були закохані всі студентки, що жахливо дратувало Роговцеву. Однак іронія долі в тому, що незабаром вона і сама закохалася в учителя. Почуття виявилися взаємними. Заради молодої актриси Степанков кинув сім'ю і одружився на ній.

Втім, зовсім щасливою цю історію не назвеш. В СРСР актори рідко заробляли великі гроші, а Степанков ще й виявився хворий на туберкульоз. Так що незабаром після скромного весілля Роговцевій вже довелося витягувати чоловіка з того світу.

"Моя мама лежала шість років паралізованою і в 54 роки пішла з життя, батько був безногим і пив, один брат хворий з народження, інший пив і загинув ще молодим хлопцем. Всіх родичів я забезпечувала фінансово. Вийшла заміж за одруженого, який захворів на туберкульоз. Я везуча, мені вистачило сил і любові вистояти", - розповідала пізніше Роговцева.

Незважаючи на всі труднощі, Роговцева зуміла побудувати блискучу кар'єру. У 23 роки вона вже стала заслуженою артисткою СРСР, а в 30 - народною. На її рахунку десятки фільмів і вистав. Однак за межами софітів і підмостків на її долю випало чимало страждань.

У липні 2004 року не стало її чоловіка, який не дожив до "золотого" весілля п'ять років. Втім, на цьому біди Роговцевої не скінчились - в липні 2012 року вона втратила сина Костянтина, якому було всього 50 років. Його згубив рак.

"Мій чоловік був на 9 років старший за мене, а я його любила і поважала. Коли його не стало, то не знала як далі жити, адже здавалося, що мене розрізали навпіл. Зате діти не дали пропасти. Але з втратою дитини не зрівняється ніщо . Немає випробування, яке страшніше", - згадувала актриса.

Роговцева зуміла піднятися і піти далі. Багато в чому завдяки допомозі дочки і двох онуків. У свої 82 вона продовжує вражати невгамовною енергією і оптимізмом, яким позаздрять і молоді.

 

Джерело:
До списку новин