загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лелеча мелодрама: як кохання птахів пережило розлуку, зраду та каліцтво одного з них

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вже кілька років Україна слідкує за історією кохання покаліченого лелеки Артура до вільної пташки Аліси.

Журналісти ТСН розповіли зворушливу історію "найромантичнішого" лелеки України на ім'я Артур, який кільа років добивався кохання вільної самиці Аліси.

Як йдеться в сюжеті, ветеринар із села Шманківці на Тернопільщині Іван Підкова шість років тому підібрав скаліченого лелеку, назвав Артуром, виходив та залишив на своєму обійсті. Артур майже не літав, поки однієї весни на городі не з'явилася вільна лелека, яку прозвали Алісою.

Втім, обраниця Артура не захотіла жити на подвір'ї і вже восени рушила у теплі краї. Артур усю зиму тужив за коханою, однак навесні вона повернулася і він знову вирішив її добиватися. Втім, восени історія повторилася, а вже наступної весни вона повернулася з теплих країв, але не сама, а з іншим. 

Артур довго намагався з'ясовувати стосунки, однак Аліса залишалася з новим хлопцем. Втім, щось не заладилося і восени вона знову полетіла на південь. А цього року Аліса знову прилетіла на Тернопільщину і вже з почуттями до Артура. Він її пробачив і пустив у гніздо, а згодом в них з'явилися двоє пташенят. Сам Артур окріп і вже навіть літає на довгі дистанції, а Аліса натомість стала зразковою мамою.

Втім, господарі вже зараз схвильовані, адже не знають, що буде восени, якщо Аліса разом з дітьми вирушить у теплі краї. Тоді Артуру буде ще важче пережити розлуку. Тож єдина надія на диво - що птах ще більше окріпне і таки зможе приєднатися до родини на шляху на південь.

 

Джерело:
До списку новин