загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Оприлюднено свіжий рейтинг партій перед виборами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рейтинг партії Зеленського зріс до 50%, підтримка інших партій знижується.

На дострокових парламентських виборах, які пройдуть в Україні 21 липня, 5%-ний бар'єр можуть подолати п'ять партій. Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи "Рейтинг", проведеного 13-17 липня.

За даними опитування, лідером електоральних симпатій залишається партія "Слуга народу", яку готові підтримати 49,5% тих, хто має намір голосувати і визначився з симпатіями.

Також в даний момент долають прохідний бар'єр "Опозиційна платформа - За життя" (10,5 %), "Європейська Солідарність" (7,7%), "Батьківщина" (6,9%) і "Голос" (5,9%).

Партію "Сила і честь" готові підтримати 3,8%, "Опозиційний блок" - 3,1%. Рейтинг інших політичних сил - менше 3%.

Оприлюднено свіжий рейтинг партій перед виборами

Зазначимо, порівняно соцопросом, проведеним Соціологічною групою "Рейтинг" 29 червня - 3 липня, значно зріс рейтинг партії "Слуга народу" - з 47,0% до 49,5%.

Оприлюднено свіжий рейтинг партій перед виборами

Опитування було проведено Соціологічною групою "Рейтинг" 13-17 липня 2019 року серед 2500 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Помилка вибірки - 2,0%.

Нагадаємо, за даними опитування КМІС, проведеного 3-13 липня, мають шанси подолати 5%-ний бар'єр п'ять-шість політичних сил: "Слуга народу", "Опозиційна платформа - За життя", "Європейська солідарність", "Батьківщина", "Сила і честь" та "Голос".

Нагадаємо, за даними опитування Центру Разумкова, проведеного з 5 по 11 липня, за партію "Слуга народу" планують голосувати 41,5% серед тих, хто має намір брати участь у виборах і вже визначилися, за партію "Опозиційна платформа - за життя" 12,5%, за партію "Голос" - 8,8%, за партію "Європейська Солідарність" - відповідно 8,3%, за ВО "Батьківщина" - 7,0%.

 

Джерело:
До списку новин