загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лист матері до доньки про старіння. Ці слова зворушують серце!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Напевно, так було у всі часи, що діти бажали відірватися від батьків чимраніш, стати дорослими, прагнули самостійності. Коли наші мами постаріють, їм буде вкрай потрібна наша турбота. Прочитайте цей лист, він допоможе усвідомити, що батьки – найцінніше, що у нас є і може коли-небудь бути.

Моя люба дівчинко, коли ти одного разу помітиш, що я старію, прошу тебе, будь ласка, будь терпляча і спробуй зрозуміти, що я відчуваю.

Коли я в розмові буду багато разів повторювати одне і те ж, не перебивай мене, щоб сказати: «Ти вже це говорила хвилину тому». Просто послухай, будь ласка. Згадай ті часи, коли ти була маленькою, і я перечитувала тобі одну і ту ж казку щовечора, поки ти не заснеш.

Коли ти побачиш моє невігластво щодо нових технологій, дай мені час, щоб вивчити їх, і не дивись на мене так… Згадай, дорога, як я терпляче навчала тебе багатьом простим речам: користуватися столовим приладдям, одягатися, розчісувати волосся… Коли ти помітиш, що я старію, прошу тебе, будь ласка, будь терпляча і спробуй зрозуміти, що я відчуваю.

Якщо я час від часу буду втрачати суть розмови, дай мені час, щоб згадати, і якщо я не зможу зробити це, не нервуй і не показуй нетерпіння і зарозумілості. Просто знай, що для мене найголовніше – це бути поруч з тобою.

І коли мої старі, втомлені ноги не дозволять мені йти так швидко, як раніше, дай мені свою руку. Згадай, що я теж підтримувала тебе, коли ти робила перші кроки. І коли цей день настане, не сумуй… просто будь зі мною і стався до мене з розумінням, поки я не доберуся до кінця свого життя.

Я завжди буду дорожити тим часом і тією радістю, які ми розділили разом. Я щодня дарувала тобі усмішки і любов, а зараз, я просто хочу сказати, що я люблю тебе… моя люба дівчинко.

 

Джерело:
До списку новин