загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У День незалежності замість параду буде «хода гідності» – Богдан

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На честь Дня незалежності України в Києві відбудеться «хода гідності» замість військового параду, повідомив голова Офісу президента Андрій Богдан.

«Цього року Україна святкуватиме День незалежності в новому форматі, про що казав президент. Замість традиційного параду в радянських традиціях із недешевою демонстрацією військової техніки, на центральній вулиці столиці відбудеться хода гідності… Планується, що Хрещатиком пройдуть представники різних родів військ Збройних сил України. Ветерани АТО зможуть приєднатися до представників своїх бригад. Разом із військовими у заході також візьмуть участь, зокрема, медики, вчителі, спортсмени, дипломати і волонтери. У ході візьме участь президент України Володимир Зеленський і керівництво держави», – сказав Богдан 30 липня в Києві.

За його словами, «дія буде сучасною в ідеологічному та технічному аспектах». Після завершення Ходи Зеленський звернеться до народу.

Також у центрі Києва відбудеться «грандіозний концерт, організацією якого займається один із найвідоміших українських режисерів», додав Богдан, проте не назвав його прізвище.

Плановану ходу голова ОП назвав «заходом у європейському стилі».

Раніше цього місяця президент України Володимир Зеленський виступив із пропозицією не проводити військовий парад до Дня незалежності України, а натомість виділити 300 мільйонів гривень на премії українським військовим.

Минулого року, відповідаючи на питання про доцільність військового параду, міністр оборони Степан Полторак висловив думку, що урочиста хода необхідна і для самих військових, і для суспільства.

 

Джерело:
До списку новин