загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Більшість пацієнтів допускають фатальні помилки при прийомі аспірину — експерти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ацетилсаліцилову кислоту, або аспірин, рекомендують застосовувати на постійній основі багато медиків світу пацієнтам при високому ризику захворювань серцево-судинної системи. Це люди, які перенесли інфаркт або інсульт, пацієнти з цукровим діабетом, гіпертонією, високим рівнем холестерину.

Препарат сприяє розрідженню крові, перешкоджає утворенню тромбів, знижує ризик інфарктів і інсультів, що виправдано для людей з групи ризику. Однак багато хто впевнений у користі прийому аспірину в профілактичних цілях без показань, не враховуючи широкий спектр побічних ефектів. Адже аспірин може спровокувати кровотечу при виразці шлунка або кишечнику, аж до смертельно небезпечного стану, або викликати утворення виразок цих органів, особливо у людей віком після 70 років.

Торік велике дослідження американських учених виявило, що ці ліки в профілактичних цілях мають нульовий ефект, бо їхній позитивний вплив на серцево-судинну систему повністю перекривається побічними діями. На підставі цих даних, Американська кардіологічна асоціація та Американський коледж кардіологів прийняли рішення змінити правила прийому препарату, зокрема не призначати його пацієнтам старше 70 років і пацієнтам з високим ризиком кровотеч.

Згідно з результатами опитування, кожен четвертий американець приймав аспірин для профілактики захворювань серця, а 5% робили це самостійно без призначень лікаря. Навіть виразкова хвороба в анамнезі не стала перешкодою для прийому цього препарату.

Перед використанням даних, наданих вище, проконсультуйтеся з сертифікованим фахівцем. 

 

Джерело:
До списку новин