загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

107-річна американка розкрила секрет довголіття: ви будете здивовані

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жінка впевнена, що дожила до своїх років тому, що ніколи не була заміжньою.

З дитинства казки привчають дівчаток, що їхнє щастя у шлюбі.

Але життя – не казка.

Як показує реальність, через хатні обов'язки жінкам катастрофічно не вистачає часу на себе. І далеко не всі, хто не вийшов заміж, почувають себе нещасними.

Вони, які й чарівні принцеси, теж можуть жити довго й щасливо. Іноді довше, за інших.

Наприклад, американка Луїза Жан Синьоре (Louise Jean Signore) з Бронксу (Нью-Йорк, США) нещодавно відсвяткувала свій 107 день народження. 

Жінка народилася в Гарлемі в 1912 році в родині американців італійського походження. Коли Луїзі було чотирнадцять, її сім'я переїхала в Бронкс, де жінка і живе досі. До 1977 року працювала в організації, що займається пасажирськими перевезеннями в Нью-Йорку, потім пішла на пенсію. Живе одна, але часто відвідує місцевий центр для людей похилого віку.  

Я багато рухаюся в будинку для людей похилого віку, який відвідую. Якщо у нас проводять тренування, я тренуюся. Якщо танцюють, я танцюю. Я досі люблю потанцювати. Після обіду я граю в бінго – так і проходить мій день, – зізнається 107-річна жінка. 

Більш того, Луїза практично не приймає ніяких ліків. Виняток: пігулки від високого кров'яного тиску.

Сусіди в захваті від бабці, і у неї безліч друзів, деякі з яких на десятки років молодші. Втім, часто ця різниця у віці не так вже й помітна. Одна з подруг іменинниці розповідає про Луїзу: "У неї немає тростини, немає інвалідного візка. Вона сама ходить по магазинах. Вона – приголомшлива".

Вона каже, що секрет її довголіття в тому, що вона ніколи не виходила заміж, пише Bored Panda. 

"Моя сестра каже, що краще б ніколи й не одружувалась", – додає Луїза. Хоча її сестра вже відсвяткувала свій 102 день народження. І хоч вона не змогла відвідати вечірку, користувачі мережі вважають, що довголіття обох жінок не залежить від сімейного статусу: річ – у хороших генах та здоровому способі життя.

На свою святкову вечірку Синьоре запросила понад сотню гостей.

 Фото: WCBC

Окрім холостяцького стилю життя, у неї є ще один секрет довголіття – італійська кухня.

"Італійська кухня дуже корисна. Я виросла на гарній їжі. Жодних тортів та газованих напоїв", – розповідає жінка.

 Фото: WCBC

Щоправда, вікові проблеми все ж не оминули жінку: вона погано бачить. Але Луїза все одно дуже сильна і наполеглива. Нещодавно вона захворіла на запалення легенів, але швидко видужала. Коли їй було 103, вона пережила напад грабіжників.

 Фото: WCBC


Автори книги "Японські секрети довгого і щасливого життя" Гектор Гарсіа та Франциск Міралєс також кажуть, що секрет довголіття в тому, щоб вийти на пенсію, але все одно залишатись зайнятим, вести активне соціальне життя, проводити багато часу на природі, не переїдати, а також займатись тим, до чого почуваєш справжню пристрасть. 

 

Джерело:
До списку новин